Darmowa dostawa od 129,00 zł

Country Candle Citrus & Seagrass Wosk Zapachowy 64g

  • Zawartość: 6 kostek wosku zapachowego
  • Czas palenia: 8 godzin / 1 kostka
  • Waga: 64 g
Country Candle Citrus & Seagrass Wosk Zapachowy 64g
Kliknij, aby powiększyć
19,90 zł
/ szt.
696.50 pkt.
3.32 pkt.
SuperFair.Shop badge Wysyłamy wszystkie paczki w deklarowanym czasie

Posiadamy wyróżnienie SuperFair.Shop™ w ramach którego nasze wysyłki są codziennie automatycznie monitorowane pod względem zgodności z deklarowanym czasem wysyłki.

Przyznane wyróżnienie oznacza, że nasze przesyłki są wysyłane zgodnie z planem. Dbamy też o Twoje bezpieczeństwo i wygodę.

Łatwy zwrot towaru w ciągu 14 dni od zakupu bez podania przyczyny
Darmowa dostawa od 129,00 zł
Country Candle Citrus & Seagrass Wosk Zapachowy 64g
Country Candle Citrus & Seagrass Wosk Zapachowy 64g
Mieszanka mandarynki, grejpfruta, mięty, drzewa cedrowego i piżma sprawi, że poczujesz się niczym na szczycie piaszczystej wydmy otulonej pocałunkami morskiej bryzy.

Góra: mandarynka, zieleń, grejpfrut, czerwona porzeczka
Środek: kardamon, liście fiołka, mięta, ozon
Baza: drzewo cedrowe, ambra, piżmo

Sześć kostek zamknięte w wygodnym pudełku. Woski Country Candle są łatwe w użyciu i wyjątkowo pachnące! Woski zapachowe nie mają knotów. Łącz ze sobą kostki wosku różnych zapachów, aby stworzyć nowe wyjątkowe mieszanki aromatyczne. Czas palenia do 8 godzin lub do utraty aromatu. Włóż kostkę do kominka zapachowego i ciesz się zapachem w całym domu!
Czas paleniaCZAS PALENIA:do 6 x 8 h
WagaWAGA:64 g
WymiaryWYMIARY:5,70 cm x 7,90 cm
Kod produktu
846853063539
Rodzaj wosku
Wosk Parafina Spożywcza oczyszczona

Parafina spożywcza, kosmetyczna w 99% oczyszczona.  Przed soją i kokosem była parafina. Wosk parafinowy (znany również jako wosk mineralny) jest nadal popularny wśród wielu znanych marek świec, ponieważ bardzo dobrze zachowuje kolor i zapach, a będąc produktem ubocznym przemysłu naftowego, jest łatwo dostępny.  Osoby o zielonych poglądach często określają wosk parafinowy jako zły, ponieważ jest wytwarzany z pozostałości po procesie rafinacji ropy naftowej. Nie powoduje to automatycznie, że jest toksyczny i zawsze ma tę zaletę, że części oleju, które w przeciwnym razie zostałyby wyrzucone, są używane.

Kraj Produkcji
USA
Zapytaj o produkt
Jeżeli powyższy opis jest dla Ciebie niewystarczający, prześlij nam swoje pytanie odnośnie tego produktu. Postaramy się odpowiedzieć tak szybko jak tylko będzie to możliwe. Dane są przetwarzane zgodnie z polityką prywatności. Przesyłając je, akceptujesz jej postanowienia.
Napisz swoją opinię
Twoja ocena:
5/5
Dodaj własne zdjęcie produktu:

Dbamy o Twoją prywatność

Sklep korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zamknij
pixel