Darmowa dostawa od 139,00 zł
Zapisz na liście zakupowej
Stwórz nową listę zakupową
Kringle Candle Gingerbread Cardamon Wosk Zapachowy 64g

Kringle Candle Gingerbread Cardamon Wosk Zapachowy 64g

  • Zawartość: 6 kostek wosku zapachowego
  • Czas palenia: 8 godzin / 1 kostka
  • Waga: 64 g
Rozmiar
26,00 zł
brutto / szt.
Możesz kupić za 910 pkt.
14 dni na łatwy zwrot
Bezpieczne zakupy
Odroczone płatności. Kup teraz, zapłać za 30 dni, jeżeli nie zwrócisz
Kup teraz, zapłać później - 4 kroki
Przy wyborze formy płatności, wybierz PayPo.Paypo Zapłać za 30 dni
PayPo opłaci twój rachunek w sklepie.
Na stronie PayPo sprawdź swoje dane i podaj pesel.
Po otrzymaniu zakupów decydujesz co ci pasuje, a co nie. Możesz zwrócić część albo całość zamówienia - wtedy zmniejszy się też kwota do zapłaty PayPo.
W ciągu 30 dni od zakupu płacisz PayPo za swoje zakupy bez żadnych dodatkowych kosztów. Jeśli chcesz, rozkładasz swoją płatność na raty.
Po zakupie otrzymasz 4.33 pkt.
Rześka cytryna połączona z kardamonem i imbirem tworzy pikantne serce tego zapachu. Dekadencki akcent gałki muszkatołowej i pieczone ciasteczka dopełniają ten nowoczesny aromat.

NUTY ZAPACHOWE:

Nuty górne: Pieprz, Ostra kolendra, Goździki

Nuty środka: Cytryna, Kardamon, Korzeń imbiru
Nuty dolne: Dziki bluszcz, Gałka muszkatołowa, Imbirowe ciasteczka
Sześć kostek zamknięte w wygodnym pudełku. Woski Kringle Candle są łatwe w użyciu i wyjątkowo pachnące! Woski zapachowe nie mają knotów. Łącz ze sobą kostki wosku różnych zapachów, aby stworzyć nowe wyjątkowe mieszanki aromatyczne. Czas palenia do 8 godzin lub do utraty aromatu. Włóż kostkę do kominka zapachowego i ciesz się zapachem w całym domu!
Czas paleniaCZAS PALENIAdo 6 x 8 h
WagaWAGA:64 g
WymiaryWYMIARY:5,70 cm x 7,90 cm
Symbol
846853066288
Kod producenta
846853066288
Rodzaj wosku
Wosk Parafina Spożywcza oczyszczonaWięcej

Parafina spożywcza, kosmetyczna w 99% oczyszczona.  Przed soją i kokosem była parafina. Wosk parafinowy (znany również jako wosk mineralny) jest nadal popularny wśród wielu znanych marek świec, ponieważ bardzo dobrze zachowuje kolor i zapach, a będąc produktem ubocznym przemysłu naftowego, jest łatwo dostępny.  Osoby o zielonych poglądach często określają wosk parafinowy jako zły, ponieważ jest wytwarzany z pozostałości po procesie rafinacji ropy naftowej. Nie powoduje to automatycznie, że jest toksyczny i zawsze ma tę zaletę, że części oleju, które w przeciwnym razie zostałyby wyrzucone, są używane.

Kraj Produkcji
USA
Potrzebujesz pomocy? Masz pytania?Zadaj pytanie a my odpowiemy niezwłocznie, najciekawsze pytania i odpowiedzi publikując dla innych.
Zapytaj o produkt
Jeżeli powyższy opis jest dla Ciebie niewystarczający, prześlij nam swoje pytanie odnośnie tego produktu. Postaramy się odpowiedzieć tak szybko jak tylko będzie to możliwe. Dane są przetwarzane zgodnie z polityką prywatności. Przesyłając je, akceptujesz jej postanowienia.
Napisz swoją opinię
Twoja ocena:
5/5
Dodaj własne zdjęcie produktu:
pixel