Darmowa dostawa od 128,00 zł
Zapisz na liście zakupowej
Stwórz nową listę zakupową
Kringle Candle Gold & Cashmere Świeca Daylight 42g

Kringle Candle Gold & Cashmere Świeca Daylight 42g

  • Czas palenia:do 12 h
  • Waga:42 g
  • Wymiary:5,5 cm x 2,5 cm
14,90 zł
/ szt. brutto
Kup za 521.50 pkt.
Po zakupie otrzymasz 2.48 pkt.
Rozmiar
14 dni na łatwy zwrot
Sprawdź, w którym sklepie obejrzysz i kupisz od ręki
Kringle Candle Gold & Cashmere Świeca Daylight 42g
Kringle Candle Gold & Cashmere Świeca Daylight 42g
Bezpieczne zakupy

Ciepły otulający zapach łączący w sobie nuty cytrusów, wanilii, piżma i drewna sandałowego. Ten ciepły aromat wypełniony jest słodkimi owocami cytrusowymi, śmietankową wanilią, piżmem, aromatem klonu i drzewa sandałowego dając w efekcie, delikatny, marzycielski zapach.

NUTY ZAPACHOWE:

Nuta górna: bergamotka, czarna porzeczka, pomarańcza
Nuta środka: masło, kremowa wanilia, klon
Nuta dolna: bursztyn, piżmo, drzewo sandałowe

Czas paleniaCZAS PALENIAdo 12 h
WagaWAGA: 42 g
WymiaryWYMIARY:5,5 cm x 2,5 cm

Daylight to mała świeczka, która można od razu odpalić. To najwygodniejszy sposób na poznanie zapachu z całej gamy Kringle Candle. Świeczka pali się do 12 godzin i waży 42 g. Wybieraj spośród ogromnej ilości zapachów daylight od Kringle Candle i ciesz się niesamowitym aromatem.  Zabierz swoją świeczkę daylight w podróż. Dzięki wygodnemu opakowaniu z łatwością takie świeczki można zabrać ze sobą.  Idealnie sprawdzą się w niewielkich pomieszczeniach. Świeczka daylight możesz zabrać do łazienki i cieszyć się aromatem spa podczas kąpieli.

Symbol
846853052571
Kod producenta
846853052571
Rodzaj wosku
Wosk Parafina Spożywcza oczyszczonaWięcej

Parafina spożywcza, kosmetyczna w 99% oczyszczona.  Przed soją i kokosem była parafina. Wosk parafinowy (znany również jako wosk mineralny) jest nadal popularny wśród wielu znanych marek świec, ponieważ bardzo dobrze zachowuje kolor i zapach, a będąc produktem ubocznym przemysłu naftowego, jest łatwo dostępny.  Osoby o zielonych poglądach często określają wosk parafinowy jako zły, ponieważ jest wytwarzany z pozostałości po procesie rafinacji ropy naftowej. Nie powoduje to automatycznie, że jest toksyczny i zawsze ma tę zaletę, że części oleju, które w przeciwnym razie zostałyby wyrzucone, są używane.

Kraj Produkcji
USA
Potrzebujesz pomocy? Masz pytania?Zadaj pytanie a my odpowiemy niezwłocznie, najciekawsze pytania i odpowiedzi publikując dla innych.
Zapytaj o produkt
Jeżeli powyższy opis jest dla Ciebie niewystarczający, prześlij nam swoje pytanie odnośnie tego produktu. Postaramy się odpowiedzieć tak szybko jak tylko będzie to możliwe. Dane są przetwarzane zgodnie z polityką prywatności. Przesyłając je, akceptujesz jej postanowienia.
Napisz swoją opinię
Twoja ocena:
5/5
Dodaj własne zdjęcie produktu:

Dbamy o Twoją prywatność

Sklep korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zamknij
pixel