Darmowa dostawa od 129,00 zł
Zapisz na liście zakupowej
Stwórz nową listę zakupową
Yankee Candle Pink Sands™ Wosk Zapachowy Pudełko 22g
Yankee Candle Pink Sands™ Wosk Zapachowy Pudełko 22g
Yankee Candle Pink Sands™ Wosk Zapachowy Pudełko 22g
Yankee Candle Pink Sands™ Wosk Zapachowy Pudełko 22g
Kliknij, aby powiększyć

Yankee Candle Pink Sands™ Wosk Zapachowy Pudełko 22g

  • Waga: 0,03 kg
  • Czas palenia: do 8 h
  • Wysokość: 1,5 cm
  • Szerokość: 6 cm
9,90 zł
/ szt. brutto
Kup za 346.50 pkt.
Po zakupie otrzymasz 1.65 pkt.
Rozmiar
14 dni na łatwy zwrot
Sprawdź, w którym sklepie obejrzysz i kupisz od ręki
Yankee Candle Pink Sands™ Wosk Zapachowy Pudełko 22g
Yankee Candle Pink Sands™ Wosk Zapachowy Pudełko 22g
Bezpieczne zakupy

Unoszący się w powietrzu aromat drzewa cytrusowego, różowych kwiatów oraz pikantnej wanilii.

Nuty górne: nuty cytrusowe, melon, jagody
Nuty środkowe: osmantus
Nuty dolne: wanilia, piżmo, nuty drzewne

Aromatyczne woski, małe i bardzo przydatne gdy w krótkim czasie chcemy aby pomieszczenie wypełniło się pięknym zapachem. Topiąc się pod wpływem ciepła w dekoracyjnym kominku uwalniają intensywny zapach. Woski można ze sobą łączyć, tworząc własne niepowtarzalne aromatyczne kompozycje. Wosk zapachowy 22 g w nowym wygodnym pudełku. Wosk zapachowy 22 g w nowym wygodnym pudełku.

Yankee Candle® Wax Melts tworzy relaksujące uczucie w domu . Dzięki łatwemu do otwierania opakowaniu i naszej nowej formule wosku jeszcze szybciej będziesz cieszyć się zapachem wypełniającym pomieszczenie. Umieść wosk w kominku do wosków Yankee Candle® i ciesz się prawdziwym zapachem Yankee Candle® w kilka minut.

Co się zmieniło w woskach Yankee Candle?
• nowa formuła - wosk szybko się rozpuszcza
• dwustronny kształt wosku pasujący zarówno do kominków klasycznych jak i elektrycznych z Yankee Candle® (z wyłączeniem systemu Scenterpiece)
•  obecnie dostępny w 20 najbardziej popularnych zapachach Yankee Candle®
• łatwe do otwarcia, szczelne opakowanie, nie kruszy się 

Symbol
5038581109275
Kod producenta
5038581109275
Rodzaj wosku
Wosk Parafina Spożywcza oczyszczonaWięcej

Parafina spożywcza, kosmetyczna w 99% oczyszczona.  Przed soją i kokosem była parafina. Wosk parafinowy (znany również jako wosk mineralny) jest nadal popularny wśród wielu znanych marek świec, ponieważ bardzo dobrze zachowuje kolor i zapach, a będąc produktem ubocznym przemysłu naftowego, jest łatwo dostępny.  Osoby o zielonych poglądach często określają wosk parafinowy jako zły, ponieważ jest wytwarzany z pozostałości po procesie rafinacji ropy naftowej. Nie powoduje to automatycznie, że jest toksyczny i zawsze ma tę zaletę, że części oleju, które w przeciwnym razie zostałyby wyrzucone, są używane.

Potrzebujesz pomocy? Masz pytania?Zadaj pytanie a my odpowiemy niezwłocznie, najciekawsze pytania i odpowiedzi publikując dla innych.
Zapytaj o produkt
Jeżeli powyższy opis jest dla Ciebie niewystarczający, prześlij nam swoje pytanie odnośnie tego produktu. Postaramy się odpowiedzieć tak szybko jak tylko będzie to możliwe. Dane są przetwarzane zgodnie z polityką prywatności. Przesyłając je, akceptujesz jej postanowienia.
Napisz swoją opinię
Twoja ocena:
5/5
Dodaj własne zdjęcie produktu:

Dbamy o Twoją prywatność

Sklep korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zamknij
pixel