Darmowa dostawa od 129,00 zł
Zapisz na liście zakupowej
Stwórz nową listę zakupową
Kringle Candle Cherry Blossom Wosk Zapachowy 64g
Kliknij, aby powiększyć
W promocji

Kringle Candle Cherry Blossom Wosk Zapachowy 64g

  • Zawartość: 6 kostek wosku zapachowego
  • Czas palenia: 8 godzin / 1 kostka
  • Waga: 64 g
Rozmiar
19,90 zł(-20% Promocja ograniczona)
15,92 zł
/ szt.
Kup za 557.20 pkt.
Po zakupie otrzymasz 2.65 pkt.
14 dni na łatwy zwrot
Sprawdź, w którym sklepie obejrzysz i kupisz od ręki
Kringle Candle Cherry Blossom Wosk Zapachowy 64g
Kringle Candle Cherry Blossom Wosk Zapachowy 64g
Bezpieczne zakupy
Niesamowicie uroczy i zachwycający, ujmuje delikatnością i kwiatową świeżością wiosennej aury. Poczuj niezwykły klimat Japonii przepełnionej drzewkami kwitnących wiśni. Ten zapach wprowadzi naturalny, roślinny aromat podkreślający radość z nadejścia ciepłych, słonecznych dni. Ma w sobie urok któremu nie zdołasz się oprzeć.
Góra: morela, wiśnia, kwiat wiśni
Środek: piżmo, czerwone owoce
Baza: róża, drzewo sandałowe
Sześć kostek zamknięte w wygodnym pudełku. Woski Kringle Candle są łatwe w użyciu i wyjątkowo pachnące! Woski zapachowe nie mają knotów. Łącz ze sobą kostki wosku różnych zapachów, aby stworzyć nowe wyjątkowe mieszanki aromatyczne. Czas palenia do 8 godzin lub do utraty aromatu. Włóż kostkę do kominka zapachowego i ciesz się zapachem w całym domu!
Czas paleniaCZAS PALENIAdo 6 x 8 h
WagaWAGA:64 g
WymiaryWYMIARY:5,70 cm x 7,90 cm
Parametry techniczne
Kod produktu
846853061214
Rodzaj wosku
Wosk Parafina Spożywcza oczyszczonaWięcej

Parafina spożywcza, kosmetyczna w 99% oczyszczona.  Przed soją i kokosem była parafina. Wosk parafinowy (znany również jako wosk mineralny) jest nadal popularny wśród wielu znanych marek świec, ponieważ bardzo dobrze zachowuje kolor i zapach, a będąc produktem ubocznym przemysłu naftowego, jest łatwo dostępny.  Osoby o zielonych poglądach często określają wosk parafinowy jako zły, ponieważ jest wytwarzany z pozostałości po procesie rafinacji ropy naftowej. Nie powoduje to automatycznie, że jest toksyczny i zawsze ma tę zaletę, że części oleju, które w przeciwnym razie zostałyby wyrzucone, są używane.

Kraj Produkcji
USA
Zapytaj o produkt
Jeżeli powyższy opis jest dla Ciebie niewystarczający, prześlij nam swoje pytanie odnośnie tego produktu. Postaramy się odpowiedzieć tak szybko jak tylko będzie to możliwe. Dane są przetwarzane zgodnie z polityką prywatności. Przesyłając je, akceptujesz jej postanowienia.
Napisz swoją opinię
Twoja ocena:
5/5
Dodaj własne zdjęcie produktu:

Dbamy o Twoją prywatność

Sklep korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zamknij
pixel