Darmowa dostawa od 128,00 zł
Zapisz na liście zakupowej
Stwórz nową listę zakupową
Candleberry Candleberry Christmas wosk zapachowy 128g

Candleberry Candleberry Christmas wosk zapachowy 128g

  • Waga: 110g
  • Liczba kostek: 8
  • Czas palenia jednej kostki: do 20 godzin
  • Rodzaj wosku: mieszanka wosku parafinowego
  • Kraj produkcji: USA
Rozmiar
Cena katalogowa39,00 zł
39,00 zł
/ szt. brutto
Kup za 1365 pkt.
Po zakupie otrzymasz 6.50 pkt.
14 dni na łatwy zwrot
Ten produkt nie jest dostępny w sklepie stacjonarnym
Bezpieczne zakupy
Candleberry Christmas jest jednym z najlepiej sprzedających się zapachów Candleberry od późnych lat 90, mimo że jest dostępny tylko w okresie
jesienno-świątecznym. Ten zapach to cierpka, cierpka żurawina zmieszana z ostatecznym, mocnym, drzewnym (ziemnym) jesiennym jagody. Jest to
absolutny dopełnienie i zapach, bez którego wiele domów nie obejdzie się w okresie świątecznym.  Ożyw i uświetnij swoje wakacyjne wspomnienia
ciepłym aromatem jagód, przypraw i  cierpkiej  żurawiny.

Czas palenia kostki: 20-30 godzin
Informacje o wosku: Doskonała mieszanka parafinowa
Waga: 128 g
Wyprodukowano: Dumnie wyprodukowane w USA

Wosk "kawałek ciasta" firmy Candleberry jest wykonany z zastrzeżonej mieszanki wosków roślinnych i parafinowych i uformowany w 8-plasterkowe ciasto. Wystarczy odłamać plasterek i podgrzać go w kominku zapachowym. Aby uzyskać jeszcze trwalszy zapach, rozpuść dwie kostki! Doświadcz silnego i trwałego zapachu w formie wosku zapachowego firmy Candleberry.

Kod produktu
642897430630
Kraj Produkcji
USA
Rodzaj wosku
Wosk Parafina Spożywcza oczyszczona

Parafina spożywcza, kosmetyczna w 99% oczyszczona.  Przed soją i kokosem była parafina. Wosk parafinowy (znany również jako wosk mineralny) jest nadal popularny wśród wielu znanych marek świec, ponieważ bardzo dobrze zachowuje kolor i zapach, a będąc produktem ubocznym przemysłu naftowego, jest łatwo dostępny.  Osoby o zielonych poglądach często określają wosk parafinowy jako zły, ponieważ jest wytwarzany z pozostałości po procesie rafinacji ropy naftowej. Nie powoduje to automatycznie, że jest toksyczny i zawsze ma tę zaletę, że części oleju, które w przeciwnym razie zostałyby wyrzucone, są używane.

Zapytaj o produkt
Jeżeli powyższy opis jest dla Ciebie niewystarczający, prześlij nam swoje pytanie odnośnie tego produktu. Postaramy się odpowiedzieć tak szybko jak tylko będzie to możliwe. Dane są przetwarzane zgodnie z polityką prywatności. Przesyłając je, akceptujesz jej postanowienia.
Napisz swoją opinię
Twoja ocena:
5/5
Dodaj własne zdjęcie produktu:

Dbamy o Twoją prywatność

Sklep korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zamknij
pixel