Darmowa dostawa od 129,00 zł
Zapisz na liście zakupowej
Stwórz nową listę zakupową
Yankee Candle Moonlit Cove Wosk Zapachowy Pudełko 22g
Kliknij, aby powiększyć
W promocji

Yankee Candle Moonlit Cove Wosk Zapachowy Pudełko 22g

  • Wosk w pudełku plastikowym
  • Waga: 0,03 kg
  • Czas palenia: do 8 h
  • Wysokość: 1,5 cm
  • Szerokość: 6 cm
Rozmiar
9,90 zł(-23% Promocja ograniczona)
7,62 zł
/ szt.
Po zakupie otrzymasz 1.27 pkt.
Produkt dostępny w bardzo dużej ilości
Produkt dostępny w bardzo dużej ilości
14 dni na łatwy/darmowy zwrot
Sprawdź, w którym sklepie obejrzysz i kupisz od ręki
Yankee Candle Moonlit Cove Wosk Zapachowy Pudełko 22g
Yankee Candle Moonlit Cove Wosk Zapachowy Pudełko 22g
Bezpieczne zakupy

Odkryj wodne zatoczki, gdzie światło księżyca mieni się na wodzie, a nuty trawy cytrynowej, imbiru i drzewnych roślin czarują zmysły.

Nuty górne: Cytrusy, Trawa Cytrynowa, Imbir

Nuty środkowe: Portulaka, Gałka Muszkatołowa, Eukaliptus

Nuty dolne: Bursztyn, Liść Cedru

Wosk zapachowy 22 g w nowym wygodnym pudełku.

Wax Melts Yankee Candle® - wosk, który tworzy relaksujące uczucie w domu. Dzięki łatwemu do otwierania opakowaniu i naszej nowej formule wosku jeszcze szybciej będziesz cieszyć się zapachem wypełniającym pomieszczenie. Umieść wosk w kominku do wosków Yankee Candle® i ciesz się prawdziwym zapachem Yankee Candle® w kilka minut.

Co się zmieniło w woskach Yankee Candle?
• nowa formuła - wosk szybko się rozpuszcza
• dwustronny kształt wosku pasujący zarówno do kominków klasycznych jak i elektrycznych z Yankee Candle® 
•  obecnie dostępny w 20 najbardziej popularnych zapachach Yankee Candle®
• łatwe do otwarcia, szczelne opakowanie, nie kruszy się 

Producent
Kod produktu
5038581113999
Rodzaj wosku
Wosk Parafina Spożywcza oczyszczona

Parafina spożywcza, kosmetyczna w 99% oczyszczona.  Przed soją i kokosem była parafina. Wosk parafinowy (znany również jako wosk mineralny) jest nadal popularny wśród wielu znanych marek świec, ponieważ bardzo dobrze zachowuje kolor i zapach, a będąc produktem ubocznym przemysłu naftowego, jest łatwo dostępny.  Osoby o zielonych poglądach często określają wosk parafinowy jako zły, ponieważ jest wytwarzany z pozostałości po procesie rafinacji ropy naftowej. Nie powoduje to automatycznie, że jest toksyczny i zawsze ma tę zaletę, że części oleju, które w przeciwnym razie zostałyby wyrzucone, są używane.

Zapytaj o produkt
Jeżeli powyższy opis jest dla Ciebie niewystarczający, prześlij nam swoje pytanie odnośnie tego produktu. Postaramy się odpowiedzieć tak szybko jak tylko będzie to możliwe. Dane są przetwarzane zgodnie z polityką prywatności. Przesyłając je, akceptujesz jej postanowienia.
Napisz swoją opinię
Twoja ocena:
5/5
Dodaj własne zdjęcie produktu:

Dbamy o Twoją prywatność

Sklep korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zamknij
pixel