Darmowa dostawa od 129,00 zł

Goose Creek Strawberry Jam spray do pomieszczeń 42,5g

  • Waga: 0,16 kg
  • Wydajność: wg. zużycia
Goose Creek Strawberry Jam spray do pomieszczeń 42,5g
Kliknij, aby powiększyć W promocji Polecany
14,50 zł
29,00 zł
14,50 zł
/ szt.
Oszczędzasz 50% (14,50 zł).
507.50 pkt.
2.42 pkt.
SuperFair.Shop badge Wysyłamy wszystkie paczki w deklarowanym czasie

Posiadamy wyróżnienie SuperFair.Shop™ w ramach którego nasze wysyłki są codziennie automatycznie monitorowane pod względem zgodności z deklarowanym czasem wysyłki.

Przyznane wyróżnienie oznacza, że nasze przesyłki są wysyłane zgodnie z planem. Dbamy też o Twoje bezpieczeństwo i wygodę.

Łatwy zwrot towaru w ciągu 14 dni od zakupu bez podania przyczyny
Darmowa dostawa od 129,00 zł
Goose Creek Strawberry Jam spray do pomieszczeń 42,5g
Goose Creek Strawberry Jam spray do pomieszczeń 42,5g

Specjalność Babci ze świeżych, prosto z pola truskawek. Owocowy dżem truskawkowy z nutami brzoskwini, karmelu i wanilii.

NUTY GŁOWY: NUTY SERCA:
truskawki wanilia
brzoskwinie karmel
Odśwież cały pokój natychmiast, używając wysokiej jakości sprayów do pomieszczeń firmy Goose Creek. Każdy z tych bezpłomiennych zapachów, stworzony z naszych silnych i przyjemnych zapachów, oferuje natychmiastowe odświeżenie pomieszczenia. Pokochasz to, że zapachy pachną niesamowicie z każdym psiknięciem. Ponadto butelka stylowy wygląd, dzięki czemu można ją trzymać w zasięgu ręki. Sięgnij po jeden z tych sprayów do pokoju Goose Creek, gd będziesz chciał dodać cudowny aromat.
Producent
Kod produktu
8146300220488
Rodzaj wosku
Wosk Parafina Spożywcza oczyszczona

Parafina spożywcza, kosmetyczna w 99% oczyszczona.  Przed soją i kokosem była parafina. Wosk parafinowy (znany również jako wosk mineralny) jest nadal popularny wśród wielu znanych marek świec, ponieważ bardzo dobrze zachowuje kolor i zapach, a będąc produktem ubocznym przemysłu naftowego, jest łatwo dostępny.  Osoby o zielonych poglądach często określają wosk parafinowy jako zły, ponieważ jest wytwarzany z pozostałości po procesie rafinacji ropy naftowej. Nie powoduje to automatycznie, że jest toksyczny i zawsze ma tę zaletę, że części oleju, które w przeciwnym razie zostałyby wyrzucone, są używane.

Kraj Produkcji
USA
Zapytaj o produkt
Jeżeli powyższy opis jest dla Ciebie niewystarczający, prześlij nam swoje pytanie odnośnie tego produktu. Postaramy się odpowiedzieć tak szybko jak tylko będzie to możliwe. Dane są przetwarzane zgodnie z polityką prywatności. Przesyłając je, akceptujesz jej postanowienia.
Napisz swoją opinię
Twoja ocena:
5/5
Dodaj własne zdjęcie produktu:

Dbamy o Twoją prywatność

Sklep korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zamknij
pixel